آخرین اخبار
کد مطلب: 75271
مشايي کانديدا شود مي دانيم چه کنيم
تاریخ انتشار : 1393/01/01
نمایش : 765

به گزارش سلام لردگان به نقل از افکارنيوز، حجت الاسلام مصطفي پور محمدي، که اکنون رياست سازمان بازرسي بر عهده دارد کانديداتوري خود براي انتخابات رياست جمهوري سال ?? را رسما اعلام کرد. پورمحمدي در سال هاي گذشته در سمت هاي مختلفي حضور داشته اشت. پورمحمدي در طول سال هاي گذشته معاون برون مرزي وزير اطلاعات در دوران علي فلاحيان و وزير کشور جمهوري اسلامي ايران در دولت نهم بود. او يکي از وزراي برکنارشده محمود احمدي نژاد بود که خروجش از وزارت کشور حاشيه هايي را براي دولت و وي به همراه داشت .

پور محمدي در جمع خبرنگاران حضور يافت و به سئوالات آنها پاسخ گفت.

 گفته مي شود آقاي پورمحمدي به دليل حضورشان در سازمان بازرسي مطالبي را در نقد کانديداهاي ديگر به صورت مستند دارند و قرار است از آنها استفاده کند. اين شايعه اي است که در مورد شما وجود دارد. حتي از شما نقل قول منتشر شده که من عليه فلان کانديدا يک پرونده دارم. اين موضوع از نظر شما چقدر جدي است؟

پورمحمدي: صحت ندارد نه اين موضوع را گفته ام و نه صحيح مي دانم و نه اهل اينجور صحبت ها هستم. اگر تا به حال استفاده کرديم از اين به بعد هم استفاده مي کنيم.

* يعني منظورتان اين است که اصلا چنين اطلاعاتي را در اختيار نداريد؟

- اگر بنا باشد در اين کشور کسي اطلاعات در اختيار داشته باشد من جزو کساني هستم که بيشترين اطلاعات را در حوزه هاي مختلف در اختيار دارم. اما کشور يک اصولي دارد و ما نيز بايد آن اصول را رعايت کنيم.

* اين چه اصولي است که به خاطر آن نمي خواهيد از اين اسناد استفاده کنيد؟

- اسناد براي استفاده برخورد با افراد، پرونده خواني و افشاگري نيست. اگر نظام بنده را امين خود مي داند و بنده را در پست هاي مهمي که بايد اطلاعات فراواني در اختيارم باشد قرار مي دهد معناي آن اين است که بايد حافظ اسناد و اطلاعات باشم و در جهت گزارش دهي صحيح در مجاري مسئول اقدام بکنم.

* اين سالها اين موضوع خيلي مد شده و استفاده زيادي از آن مي شود.

- بد است. يک سنت بد و نامناسب است و ما بايد جلوي اين سنت را بگيريم.

* براي جلوگيري از اين سنت هم نمي خواهيد از اين ابزار استفاده کنيد؟ به طور مثال گفته مي شود يکي از اقداماتي که ممکن است جريان انحرافي صورت دهد اين است که از چنين ابرازي استفاده کند.

- راه برخورد با عمل بد، بد عملي نيست. اينکه کسي بد عمل مي کند ما هم بد عمل کنيم دون شان ما، نظام جمهوري اسلامي و کانديداهاي رياست جمهوري است. ما بايد يک منش صحيح انساني، اخلاقي و علي الخصوص ديني را بتوانيم نشان بدهيم. ما آمده ايم يک تمدن اسلامي را ارائه دهيم و اين تمدن فاخر بايد بر اين اساس شکل بگيرد.

* انتقاداتي در مورد جبهه متحد در انتخابات اخير و رياست جمهوري وجود دارد گفته مي شد کساني مانع وحدت بودند و اکنون همان افراد داعيه دار وحدت هستند اين افراد يا خودشان کانديد هستند يا خودشان به نحوي در انتخابات حضور دارند.

- حضور و مشارکت در انتخابات تابع قواعد و مقررات حاکم است. ما نظام انتخاباتيمان نظام باز است. اعمال محدوديت و کانالي را ايجاد نکرده تا محدودسازي براي کانديداتوري داشته باشد. خيلي از کشورها که توانسته اند اين موضوع را عملي کنند قواعد و مقرراتشان طوري طراحي شده که از آن قيف افراد محدود عبور داده مي شود. در نظام انتخابات ما اينطور نيست و البته اين يک مزيت است. اين نوع از انتخابات يک حواشي و در عين حال مزايايي نيز دارد. نظام انتخاباتي ما اکنون اينطور شکل گرفته است. اينطور سفارشي نمي توان گفت کسي نيايد يا کسي ديگر بيايد. اين امر نيازمند يک سازوکار انتخاباتي است و مراجع تاثيرگذار بايد آن را سازماندهي کنند. ما فکر مي کنيم تا حد زيادي اين سازوکارها شکل گرفته است. در انتخابات مجلس نيز صد در صد نه ولي تا حد زيادي موفق بوده ايم. اکثريتي را از اصولگرايان توانستيم سامان دهيم و اين اکثريت هم مجلس را در اختيار گرفته اند و عملا مديريت مجلس و کميسيون هاي آن به اين شکل و شمايل هدايت شد. اکنون در انتخابات رياست جمهوري اين سازوکار شکل گرفت.

ما براي وحدت حداکثري در جريان اصولگرا به دنبال سازوکاري هستيم تا دو ائتلاف موجود به هماهنگي بيشتر با هم برسند.

* يک شائبه در اين ميان وجود دارد. جامعه روحانيت با توجه به شاني که دارد، داراي يک مرجعيت است. اين مرجعيت نشان مي دهد که حضور مستقيم نخواهد داشت اما در همين انتخابات تا به حال سه عضو جامعه روحانيت که از اعضاي اصلي هستند و يکي از آنها شما هستيد کانديداي انتخابات هستند.

- ما در مدل تعريف شده ايم.

* آقاي حسن روحاني هم در همين مدل تعريف شده است؟

- ما از هر کسي که بخواهد مورد حمايت جامعه روحانيت اصولگرايان قرار بگيرد بايد بتوانيم در اين مدل قرار دهيم. تا کنون بنده و آقاي ابوترابي که براي حضور در انتخابات اعلام آمادگي کرده ايم پذيرفته ايم که در اين مدل جامعه روحانيت حرکت کنيم.

* پس الان ائتلاف وحدت سه نفره، ? نفره شده است؟

- ما اکنون در حال رايزني هستيم و با توصيه جامعه روحانيت حرکت خواهيم کرد. در آينده نزديک بنده و آقاي ابوترابي فرد اعلام خواهيم کرد که با کدام ائتلاف همکاري مي کنيم.

* اعضاي کميته جامعه روحانيت چه کساني هستند؟

- افراد آن معرفي نمي شوند. مگر خودشان تصميم به اين کار بگيرند.

* از اعضاي کميته سياسي هستند؟

- بله. از اعضاي کميته سياسي هستند.

* آيا خود شما جزو اين کميته هستيد؟

- خير. اعضايي که کانديدا هستيم در کميته انتخاباتي حضور ندارند. قرار اين است که هر کسي که کانديدا مي شود ديگر در کميته انتخاباتي حضور نداشته باشد.

* اين مدل را ائتلاف سه گانه نيز پذيرفته اند؟

- ? ائتلاف پذيرفته اند. من خبر انتخاباتي مي دهم. من مسئول اين کار هستم. اعلام مي کنم بنده حضور پيدا کرده ام آقاي ابوترابي حضور پيدا کرده است ما هر دو نفر با ائتلاف همکاري مي کنيم و در قالب ائتلافي حضور پيدا مي کنيم. ضمنا هر دو ائتلاف همراهي خود با جامعه روحانيت و مدل تعريف شده اعلام کرده اند.

* منشور ?? ماده اي که آقاي سالک به آن اشاره کرد نيز در قالب همين طرح است؟

- خير. آن منشور شاخص هاي انتخاب اصلح بود که اگر در مرحله دوم به داوري کشيد اگر افراد از نظر محبوبيت اجتماعي در تراز هم بودند اين شاخص ها سبب امتياز به افراد مي شود. اين منشور در قالب هاي انتخاب و داوري است.

* يعني اين سازوکاري است که در نهايت کانديداي مورد نظر اصولگرايان انتخاب مي شود؟

- بله. در آن شاخص ها هر کسي که امتياز بيشتري بياورد انتخاب مي شود.

* با اين مفهوم نظر سنجي و مقوله هاي ديگر تاثيري ندارد؟

_ بله. پايان نظرسنجي شاخص هاي ديگري نيز تعريف شده است.

* با توجه به اين مسئله برداشت شما اين است که از کل جريان اصولگرايي فقط يک کانديدا خارج مي شود؟

- از کل جريان اصولگرايي بين ? تا ? نفر بالا مي آيند. بسته به آرايش سياسي اينکه آيا اين سه نفر تا انتها ادامه مي دهند و يا اينکه بايد تبديل به يک نفر شوند معلوم مي شود. اگر نياز و فضاي سياسي و آرايش سياسي به حضور يک نفر از اصولگرايان باشد بايد تبديل به يک نفر بشود و همه از آن يک نفر حمايت کنند. اما اگر نياز به چيز ديگري باشد آنطور عمل مي کنيم.

* شرايط را چطور ارزيابي مي کنيد؟

- عمده ترين مسئله حضور رقبايي است که راي آوري بالايي داشته باشند و تعدد کانديداها جايگاه اصولگرايان را ضعيف مي کند. جزئايت اين مسئله نيز بستگي به آن زمان دارد. بنده چون در فضاي کانديداتوري هستم از اين زاويه صحبت مي کنم. مسائل ديگر به هيات داوري واگذار مي شود.

* نگراني که وجود دارد اين است که اين بحثي که اکنون فرموديد شايد سال ?? خيلي جدي تر وجود داشت از اين حيث که نفرات با يکديگر تعهدنامه امضا مي کردند و يک گروه هايي را شکل مي دادند خطر رقبا هم آن موقع خيلي جدي تر بود. رقيب جدي مثل اقاي هاشمي وجود داشت دولت هم دست اصلاح طلبان بود. در آن شرايط وحدتي که شما مي گوييد ايجاد نشد.

- اين يک الزام قانوني نيست. همه سازوکارهايي است که داريم. با توجه به همان تجارب گذشته سازوکارهاي عملي تري را طراحي کرديم و اکثر کانديداها و اينکه خوشبختانه کانديداها همراهي بيشتري مي کنند و اميدواريم که اين راه را ادامه دهند هيچ الزام قانوني وجود ندارد.

* پيش بيني شما از آرايش نهايي انتخابات آينده در خصوص حضور احزاب مختلف و قطب هاي انتخابات چيست و فکر مي کنيد آقاي هاشمي در انتخابات حضور خواهند يافت؟

- آقاي هاشمي ظاهرا کانديدا نمي شوند بر اساس آنچه که تا کنون از صحبت هاي ايشان برآورد مي شود اين است که خودشان گفته اند کانديدا نمي شوند. اصلاح طلبان حضور پيدا مي کنند و اگر بتوانند کانديداي واحدي را معرفي مي کنند. تا الان تعدادي از آنها اعلام حضور کرده اند و حضور کانديداهاي بيشتر نيز تداوم پيدا خواهد کرد. طبعا اصولگرايان نيز يک جريان غالبي هستند که ما ساماندهي کرده ايم و حضور فعال خواهند داشت. طيف هاي ديگر اصولگرايي هم هستند که ما استقبال مي کنيم و خوشحال مي شويم که آنها نيز در انتخابات با يک قاعده حضور پيدا کنند. شايد هم برخي به صورت مستقل حضور پيدا کنند که بايد جايي هم براي آنها در نظر گرفت. طبعا دولت هم معلوم است که کانديدايي دارد و براي کانديداي خود تلاش مي کند.

* تحليل شما از کانديداي دولت چيست؟

- ما روي رقيب حساب باز کرده ايم. فرض را اين گرفته ايم که رقيب وارد صحنه مي شود ما قدرت حذف و يا قبول رقيب را نداريم آنها را سازوکارهاي انتخاباتي کشور را تعيين مي کنند ما بنا را گذاشته ايم که اگر اين رقيب حضور پيدا کرد بدانيم چطور در ميدان رقابت اصولگرايان به پيروزي برسند.

* آنطور که گفته مي شود دولت داراي چند کانديدا است که يکي از همه جدي تر به نظر مي رسد و شخص رئيس جمهور نيز نظرشان روي وي است برداشت شما اين است که اين فرد کانديدا مي شود؟

- ظاهرا اينطور گفته مي شود که آقاي مشايي مي خواهد کانديدا شود. ما هم حساب باز کرده ايم که اگر ايشان کانديدا شد چه بکنيم.

* چه مي کنيد؟

- ما بايد کار خودمان را انجام دهيم. تاکتيک هاي انتخاباتيمان را که اکنون نبايد بگوييم. بعد هم ممکن است کانديداهاي ما تاکتيک هاي متفاوتي داشته باشند. تاکتيک جمعي ما اين است که اگر رقيب قوي وجود داشت ما در مورد يک نفر به اجماع برسيم. اما تاکتيک عمليات انتخاباتي ما بستگي به عملياتي خاص و فعاليت تبليغاتي و غيره دارد. ما بايد همه کانديداها را با فرض حضورشان محاسبه کنيم.

* در مورد اين فرد (کانديداي مورد نظر دولت) طوري صحبت مي شود که انگار بديهي است که رد صلاحيت شود.

- شايد در ذهن ما هم همين مطالب وجود داشته باشد. ولي ما براي سخت ترين شرايط هم بايد محاسبه کنيم. اصلا طراحي مان بر همين مبناست که اگر به اينجا رسيديم و همان کانديدايي که فکر نمي کرديم وارد صحنه شد بدانيم چه کار بکنيم.

* اگر از طرف دولت يک کانديداي ضعيف وارد شود و اصلاح طلبان به اجماع نرسند ديگر وحدتي که فرموديد وجود نخواهد داشت.

- نيازي نمي بينيم در اين صورت ميداني براي حضور قوي دوستان فراهم است.

* يک تحليلي وجود دارد و اينکه اگر دولت نتواند گزينه اصلي خود را معرفي کند به سمت ائتلاف با جبهه پايداري پيش مي رود. آيا شما براي اين شرايط نيز پيش بيني کرده ايد و ارزيابيتان از فعاليت هاي جبهه پايداري چيست؟

- ما اينها را محاسبه مي کنيم. شما تحليل گران پيش بيني کنيد. ما در ميدان عمليات انتخاباتي خود کارمان را انجام مي دهيم و يک محاسباتي نيز داريم اگر محاسباتمان در شرايط سخت منتقل شد طبق آن برنامه داريم. اگر کانديداي دولت ظرفيت انتخاباتي بالايي داشت ما طرح هاي خود را اجرا مي کنيم حتي اگر ظرفيت بالايي هم نداشته باشد و با چند گروه ديگر ائتلاف کند باز ما طراحي خاص خودمان را داريم. ما در مورد يک طرح و ايده انتخاباتي به توافق رسييده ايم. مورد قبول دوستانمان واقع شده ايم که در شرايط مختلف در صحنه به اين سمت حرکت مي کنيم.

من براي زينت مجالس، گرم كردن بازي و گرفتن سهم نيامده‌ام

* از سال ?? به بعد اين تلقي ايجاد شده است که چهره هاي روحاني ديگر راي نمي آورند طبق همين نظر خيلي گروه ها و احزاب به دنبال چهره هاي غيرمعمم هستند. با اين حال شما اعلام کانديداتوري کرديد. نظرتان دراين باره چيست؟

- به هر حال مثل بنده در صحنه آمده است و اين حكايت از اين دارد چشم انداز مثبتي نسبت به روحانيت وجود دارد. من براي زينت مجالس، گرم كردن بازي، گرفتن سهم و اين جور حرف ها و اين جور شعارها و اين مسايل نيامده ام. براي آمدنم دليل روشن دارم احتياجي به اين مقاصد ندارم چون احساس نيازي از اين جهت نمي كنم همه اين موارد به شكل خوب مهيا است من فكر مي كنم كشور نيازمند تحول است.كشور دچار چالش شده بايد وارد اين صحنه شد و آن چيزي كه از دستمان بر مي آيد براي مردم كشور و انقلاب انجام داد. اگر مورد اقبال قرار گرفت وظيفه‌مان را انجام مي دهيم.

* شما يكي از قوي ترين وزراي دولت بوديد. الان كه اعلام كانديداتوري كرده ايد در چه موردي تخصص داريد و چه مشكلاتي را مي خواهيد حل كنيد؟

- من اعلام كرده ام تحليلم اين است ضعف هايي در جامعه وجود دارد مي خواهم حضور پيدا كنم و اين ضعف ها را برطرف كنم. ببينيد مشكلات متعددي در عرصه ديوانسالاري وجود دارد و اين مشكلات از گذشته هاي دور وجود داشته و انباشت آنها به كوهي از مشكل تبديل شده. تبديل شده به يك سنگ بزرگ در اصل اين ميدان، ميدان اصلي است. من اطلاعات خوبي به خاطر شغلم در اين حوزه ها دارم.

در حوزه اقتصادي نيز دچار ضعف هايي هستيم لايه هاي زيرين و حوزه هاي متكثر اقتصادي بايد مورد توجه قرار گيرد. اقتصاد دو يا سه مقوله نيست، اقتصاد طيف بسيار گسترده اي است كه موضوعات فراوان دارد. بايد با تفكر سامان يافته به حل مشكلات اقتصادي پرداخت. در حقيقت شناخت مشكلات اقتصادي پايه تحول است.

البته نسبت به بقيه دوستاني كه در عرصه انتخابات حضور دارند شناخت من گسترده تر است. من در دولت حضور داشتم در اين ?-? سال نيز رئيس سازمان بازرسي بودم لذا بيش از هر كسي اطلاعات دارم و از مشكلات و معضلات شناخت پيدا كردم در مورد گيرها، موانع و حوزه هاي تاثيرگذار نيز كه از حوزه هاي اساسي است اطلاعات كافي دارم.

در حوزه سياسي و فرهنگي نيز نيازمند تحول و ارتقا هستيم. اين حوزه كسي را مي خواهد تا وضعيت را خوب بشناسد در اين بخش كار كرده باشد من در اين حوزه ها زياد كار كردم اما هيچكدام از اين دوستان تجربه زيادي ندارند.

من در فضاي سياسي و ميداني در جريان هاي سياسي حضور فعال دارم با چهره هاي شاخص تعامل جدي دارم با ادبيات و مفاهيم سياسي حشر و نشر دارم در نهايت ايده دارم هم در بعد تئوريك و هم بحث عملي. در زمينه تشكيلاتي و ساز و كارها خيلي كار كردم و بخش اعظمي از آن را اجرا كردم در حوزه فرهنگ كه شغل اصلي من است به عنوان روحاني طبيعي است كه از زواياي زيادي آشنايي داشته باشم در بخش حوزه، دانشگاه، اشتغالات و ديگر فعاليت ها نيز اطلاعات لازم را دارم.

من در دوره طولاني مديريتم با مقولات امنيت ملي آشنا شدم در حقيقت فردي نبودم كه از دور دستي بر آتش داشته باشم من خودم كارگزار اين مساله بودم. قدرت تاثيرگذاري و تحول دارم حتي اگر تفكر امنيتي را بخواهيم اصلاح كنيم اگر كسي باشد كه اين حوزه را خوب بشناسد تلقي من اين است كه شناخت من وسيع تر است واز جمله زمينه هايي است كه كشور در آن نياز به كارگزار قوي دارد من از سطوح پايين اين حوزه ها را گذرانده ام و مي توانم خدمت كنم.

سعي كردم بكوب، بي وقفه و بدون از دست دادن زمان خودم را به بالاترين درجه برسانم

* شما سه تجربه مديريتي مختلف داشتيد در كدام مورد بيشتر موفق بوديد؟

- نه من در ? زمينه فعاليت داشتم دوره قضائي، دوره اطلاعات و فعاليت در زمينه سياسي، فرهنگي، اجتماعي كه در دوم خرداد در دفتر مقام معظم رهبري بود. بعد از آن نيز وزارت كشور و سازمان بازرسي كل من در اين ? حوزه سعي كردم بكوب، بي وقفه و بدون از دست دادن زمان خودم را به بالاترين درجه برسانم. در سن خودم بالاترين مقام قضائي را احراز كردم در اطلاعات در بالاترين سطح فعاليت كردم. در حوزه سياسي هم همين طور هرچند حوزه درجه ندارد و بعد در دفتر مقام معظم رهبري كارهاي عمومي را سامان مي دادم بعد از آن نيز رفتم حوزه دولت وزارت كشور جايي كه قويترين حوزه ديوانسالاري است. اكنون هم در سازمان بازرسي كل كشور فعاليت مي كنم.در هر فصلي سعي كردم كارنامه ام مثبت باشد در همه اينها نيز بهتر بودم البته به طور نسبي چون به طور قطعي نمي شود حرف زد.

* حاج آقا بالاخره در يك دوره بهتر و موفق تر بوديد مي شود آن دوره را ذكر كنيد؟

- نه مهم اين است براي من جاي خالي وجود نداشته حتي خانواده من در دوره اي كه بيكار شده بودم در دوم خرداد مي گفتند كمي در خانه بمان ولي من در آن دوره سفرهايم به شهرستان ها و استان ها بيشتر شده بود براي من خيلي تفاوت نمي كند در كدام حوزه باشم و در تمامي اين حوزه ها سعي كردم بهترين باشم. مردم انتظار بهار را مي كشند منتظر يک رويش جديد هستند.

* با توجه به اين كه در دولت حضور داشتيد و يكي از شعارهاي اين دولت عدالت محوري بود فكر مي كنيد چرا كار به اينجا كشيد؟

- چرا از من سوال مي كنيد. خوب بيشتر حس افكار عمومي اين است كه اين شعارها محقق نشده و منتظر تحول هستند منتظر بهار، منتظر يك رويش جديد، مردم انتظار بهار را مي كشند.

* شما گفتيد هر جا كه بوده ايد اخراج شديد دليل اخراج شما چه بوده است؟

- ما شوخي كرديم حالا يك حرفي زديم شما چرا بيخيال نمي‌شويد. البته بايد از طرف مقابل بپرسيد. چرا بر اساس چنين شناخت كم ، پيش داوري و ذهنيت ها از كسي كه كارنامه مثبتي دارد خودشان را محروم كردند؟

* شما رسماً اعلام كانديداتوري كرديد اگر مي شود برنامه هايتان را اعلام كنيد؟

- به حوزه ها كه اشاره كردم در مورد شعار انتخاباتي برنامه هايم را در يك شرايط بهتر مفصل اعلام مي كنم. من خيلي كارها كردم اگر يكي را بگويم ظلم به بقيه است.

* اقدام شاخصي كه در اين ?? سال اخير انجام داده‌ايد چيست؟

- من خيلي كارها كردم اگر يكي را بگويم ظلم به بقيه است. هر كار خوبي كه به ذهن شما بيايد من دستي بر آن داشتم. به هر حال ?? سال است كه داريم مي دويم . سعي كرديم كار مثبتي انجام بدهيم.موفقيتم هم دليل دارد و آن اينکه تجديدنظر کن بودم قدرت پس گرفتن اشتباه و عذرخواهي را داشتم و اين باعث ايجاد ظرفيت خوب مي شود.

* هزينه انتخاباتي شما از کجا تامين مي شود امکان دارد بگوييد؟

- فراهم کردن هزينه يکي از مشکلات اساسي انتخابات است البته ما دوستاني داريم، بالاخره کمک هاي مردمي هم وجود دارد. در استان ها نيز برخي ساختمان ها را براي ستاد دراختيار ما قرار مي دهند البته افرادي که خوش نام باشند. حالا حداقل هر چه قدر از اين مسير رسيد که کمک بزرگي است.در مورد بقيه هزينه‌ها به قسمت راضي هستيم و سعي مي کنيم هر چه رسيد راضي باشيم.

* روزنامه قانون، هفته نامه متن و سايت پارسينه سه رسانه اي هستند که از شما حمايت مي کنند آيا آنها با شما هماهنگ هستند؟

- روزنامه ها و سايت هاي متعددي به ما قول همکاري دادند من با روزنامه قانون هم مصاحبه کردم از اينکه قانون گفته از من حمايت مي کند تشکر مي کنم. مستقل از نظر توانايي اعلام کرده از مواضع من نيز حمايت مي کند. ما هم از حمايت مواضع رضايت داريم. در مورد هفته نامه متن اين را بايد بگويم که آن را عده اي از دوستان قديمي من اداره مي کنند که با روزنامه همشهري کار کرده اند. البته اين طور نيست که همه مواضع هفته نام متن با من يکي باشد ولي در هر صورت از دوستان قديمي ما هستند. سايت هايي نيز اعلام همکاري کرده اند که ما از اين مسئله استقبال مي کنيم.

* هفته نامه متن و روزنامه قانون دقيقا قبل از انتخابات فعاليت خود را شروع مي کنند و بعد از آن از شما حمايت کردند اين کمي جاي تعجب دارد دليل آن چيست؟

- اين طور نيست. قانون قبل از اين سايت داشت گفتند حاضريم روزنامه تشکيل دهيم و از شما حمايت کنيم من هم از اين مسئله استقبال کردم. الان کساني هستند که با بودجه دولت و يا پول بيت المال براي کانديدا خرج مي کنند

* بدون هيچ چشمداشتي از شما حمايت کردند؟

- ببينيد اين طبيعي است بخشي از دادوستدها وجود دارد البته داد و ستد ما معنوي و آرماني است هر چند اگر کسي بتواند به ما کمکي کند ما از اين کمک استقبال مي کنيم. الان کساني هستند که با بودجه دولت و يا پول بيت المال براي کانديدا خرج مي کنند اين مسائل را بايد حل کرد مشکل کشور اين است. اگر دوستي بخواهد با درآمد خودش اعلام حمايت کند اين ايراد نيست.من اگر ليست اينها را بدهم معلوم مي شود چه خبر است . نشريات دولتي و برخي از نشريات که از بودجه بيت المال استفاده مي کنند چه هزينه هايي خرج مي کنند همين ها نيز خود مدعي هستند.

* چالش هاي پيش رو براي رئيس جمهور آينده چيست؟

- همان طور که آقا فرمودند مهمترين مسئله ما اقتصادي است هر چند معضل رفتار مدني نيز وجود دارد که رفتار مدني مورد نظر حضرت آقا را وسيع تر مي کنم و در نهايت ديپلماسي و مراوده بين المللي به نظر من اينها چالش هاي عمده ما در فضاي آينده سياسي است.

 

 

 

 

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس